Jouw carrière

Keuken | Bediening | Management

Join THE Club

Wij maken graag ons team compleet met de volgende openstaande functies:

  • Zelfstandig werkend kok
  • Chef de partie

Barry van Wilgenburg: barry@willaertsgroup.nl | App: 0653355586

  • Sommelier
  • Gastheer/ gastvouw
  • Bartenders

Peter de Ruiter: peter@willaertsgroup.nl. App: 0653355586

De keuken. Voor de inrichting van de keuken staat het keukenteam 1-0 voor. Alles is letterlijk vanaf de grond opgebouwd. Hierdoor is de routing en inrichting geoptimaliseerd. De juiste hoogte, de juiste afstanden en de beste materialen zijn aanwezig in de keuken van KITA.
Op de menukaart staan grotendeels internationale gerechten. Door met enkel verse en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten te werken komen deze zo eerlijk en puur mogelijk naar voren in smaak en presentatie. “Met de naam geven we al prijs dat we ook geïnspireerd zijn door de Japanse keuken. (Kita is Japans voor Noord, vernoemd naar de rivier de Noord die langs het restaurant stroomt) De exquise uitgebalanceerde gerechten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook de smaak biedt een pallet waar de westerse keuken door wordt verrast. Veel gerechten zullen geserveerd worden om met elkaar te delen. Het voor-hoofd-na concept laten we achter ons.” De menukaart is samengesteld door drie chef-koks met een indrukwekkende staat van dienst: Barry van Wilgenburg (Executive Chef/ Managing Partner), Rob Werkhoven (chef de cuisine) en Maikel Terlouw (chef-kok Le Barrage en Urban Streetfood Bar). Alle ervaring en creativiteit van deze heren komen samen op de menukaart van KITA.

Team. Het keukenteam staat onder leiding Barry van Wilgenburg (Executive Chef/Managing Partner) en Rob Werkhoven (chefde cuisine). Barry heeft hiervoor 15 jaar gewerkt voor The Harbour Club als executive chef. De bediening staat onder leiding van Peter de Ruiter. Hij heeft inmiddels al een aantal jaar voor de Willaerts Group gewerkt in restaurant Le Barrage te Alblasserdam. Hij zal de welbekende gastvrijheid van de Willaerts Group voortzetten in KITA.

KITA is onderdeel van de Willaerts Group, die de mogelijkheid biedt voor carrier groei voor diegene die initiatief, passie en toewijding aan het team toont.

Coming soon!

IN HENDRIK IDO AMBACHT