Jouw carrière

Keuken | Bediening | Management

Wij zijn leermeester

Gerrit de Groot

-Sommelier Le Barrage-

Ik werk in Le Barrage als één van de vier sommeliers. We hebben leuke gasten en een top team. Elke dag is anders. In de wijnkluis en op onze wijnkaart staan honderden wijnen en ja, we hebben ze allemaal geproefd. Naast de vier sommeliers heb ik nog zeven collega’s met wijnbrevet SDEN3. Voldoende kennis in huis om je veel te leren over dit prachtige product.

DAM 65 ALBLASSERDAM.                            WWW.LEBARRAGE.NL 

Het statige pand met rijke historie in Alblasserdam heeft een prachtig restaurant design volgens de laatste trends. Kosten noch moeite zijn gespaard om de gasten een welkom gevoel te geven. Van boven tot onder is er gewerkt met hoogwaardige materialen. De halfronde zitbanken zijn afgewisseld met losse tafels voor een optimale bezetting maar met een geborgen gevoel voor de gast. Met recht één van de mooiste restaurants van Zuid-Holland. Tevens finalist tijdens de Entree Award in de categorie; beste nieuwste restaurant concept 2019.

Door de verschillende lagen in het restaurant is er voor afwisseling gezorgd. De lange bar in het souterrain zorgt voor een cocktail avond. De bovenste etage biedt ruimte voor een vergadering en private dining voor een groter gezelschap. De private lounge voor een intiem diner of lunch voor een kleiner gezelschap. Het restaurant gedeelde op straatniveau is voorzien van een openhaard en een gevoel van fine dining. In de serre zit men, doormiddel van de grote raampartij, eigenlijk op het terras. Ideaal voor de Hollandse regenachtige dagen.