Jouw carrière

Keuken | Bediening | Management

Il Mercato Ambacht

Het Italiaanse concept van de Willaerts Group is op woensdag 30 november 2022 ook uitgerold aan het waterbusplein in Hendrik Ido Ambacht. Deze publiek lieveling, wat inmiddels al 12 jaar een groot succes is in de Drechtsteden (Il Mercato Papendrecht) is 7 dagen per week geopend. En biedt de Italiaanse keuken voor iedereen.

In de gloednieuwe keuken wordt er authentiek Italiaans gekookt en de pizza’s worden gemaakt in een houtgestookte Napolitaanse Valoriani houtoven. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse producten en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten om de smaak van Italië het beste over te brengen. De wijnliefhebber kan bij Il Mercato genieten van een prachtige wijnkaart met uitsluitend Italiaanse wijnen.

Het gastvrije team van Il Mercato Ambacht hoopt u binnenkort te mogen verwelkomen aan de Noordkade 2 in Hendrik Ido Ambacht.

Join THE Club en voeg je bij het enthousiaste team van Il Mercato. Zowel in de keuken als in de bediening leiden wij je graag intern op. Wij beschikken over meerdere leermeesters.

Il Mercato Ambacht is onderdeel van de Willaerts Group, die de mogelijkheid biedt voor carrier groei voor diegene die initiatief, passie en toewijding aan het team toont.

IN HENDRIK IDO AMBACHT